ShopWinkelstraat Pieces Pieces nl ShopWinkelstraat Filling ShopWinkelstraat Filling Filling nl nl Pieces wPNnZX80Ok
    Light Dames Nike Zero Blue Schoenen W Bonebinary Air Max qj34L5AR

Bij Arctic Gaming kun je helemaal zelf je game pc samenstellen met de specificaties die jij wilt! Met onze super geavanceerde configurator kies jij zelf welke kast je wilt en welke onderdelen erin gaan. Denk aan de videokaart, processor, geheugen en opslag, maar ook de bijbehorende accessoires. De producten die je kiest zijn premium en zijn allemaal door onze productspecialisten getest om de kwaliteit te waarborgen. Een game pc kopen doe je dus bij Arctic Gaming.

Stel nu zelf je game PC samen met onze premium selectie aan game PC hardware!

Adv Beste Grijs Dames Adidas Eqt Keus Support Originals 6gYf7vby

Maak een keuze uit een van onze zeer populaire vaste Arctic Gaming modellen!

Schoenen Nike Nike Maattabel Maattabel Schoenen Schoenen Heren Nike Maattabel Heren Nike Heren zMVpSU
4,24 Adidas Kopen Hockeyschoen Roodblauw Bij Hockey Srs Online nv0ym8wNO
130 Reviews
4 Adidas Kopen Hockeyschoen Roodblauw Bij Hockey Srs Online nv0ym8wNO

Premium service. Je wordt via whatsapp op de hoogte gehouden van je bestelling

Heren Sneakers Nike Air 2016 Lichtblauwstaalblauwkoningsblauw Max 7yYb6vgf

Het proces van een gaming pc samenstellen

1) Voordat je begint met het samenstellen van je game pc kies je eerst de chipset die je wilt.

2) Als je je chipset hebt gekozen kom je meteen in de configurator en kies je eerst de behuizing van je game pc.

3) Vervolgens kies je de processor. Hierbij is het belangrijk dat, als je voor een processor kiest die je wilt overklocken (bijvoorbeeld de (k) processors van Intel), je dan ook altijd kiest voor een betere koeling in je game pc dan de standaardkoeling. Onze configurator zal je daar met een kleine waarschuwing ook op wijzen.

4) De volgende stap is een van de belangrijkste als je een game pc gaat samenstellen. Je gaat hier namelijk de videokaart kiezen. De videokaart is echt het hart je game pc en bepaalt voor een groot deel hoeveel FPS jij in je favoriete games gaat halen.

5) Daarna kies het werkgeheugen voor je nieuwe game pc. Je kan hier kiezen voor simpel werkgeheugen dat vooral goed presteert, maar je kan ook kiezen voor onwijs gaaf RGB-werkgeheugen. Het verschil is dat het RGB-werkgeheugen er veel vetter uitziet!

4 Adidas Kopen Hockeyschoen Roodblauw Bij Hockey Srs Online nv0ym8wNO

6) Om van alle onderdelen een mooi geheel te maken heb je een moederbord nodig. Ook bij de moederborden heb je de keuze om voor een simpel moederbord te gaan. Wel is het bijna standaard dat ook moederborden met RGB-verlichting zijn aangekleed.

7) De volgende stap is het kiezen van je opslag van je game pc. Wat wij daarbij heel belangrijk vinden is dat je altijd ervoor kiest om een SSD te nemen om je besturingssysteem op te draaien. Dit zal ervoor zorgen dat je computer heel snel opstart en snel werkt. Daarnaast kun je altijd nog kiezen secundaire opslag. Dit kunnen net zo veel harde schijven zijn als in je behuizing passen.

8) Om ervoor te zorgen dat je game pc wordt voorzien van genoeg stroom moet je een goede voeding kiezen. Als de door jou gekozen voeding voor je game pc niet goed genoeg is dan zal de configurator dit aangeven.

9) Als kers op de taart kies jij of je graag Windows op je game pc geïnstalleerd wilt hebben. Als je kiest voor Windows dan zullen wij je nieuwe game pc volledig installeren en testen zodat hij optimaal presteert als je hem thuiskrijgt.

10) Als laatste krijg bij Arctic Gaming nog een aanbod aan premium accessoires om je game pc helemaal compleet te maken.

Waarom zelf pc samenstellen bij Arctic Gaming?

4 Adidas Kopen Hockeyschoen Roodblauw Bij Hockey Srs Online nv0ym8wNO

Bij Arctic Gaming heb je altijd een ruime keuze uit de beste onderdelen voor je game pc die voor ons verkrijgbaar zijn. Waar je bij Arctic Gaming voor betaald is het bouwen je game pc en het nauwkeurig testen van ieder onderdeel om de kwaliteit van je game pc te garanderen.

Wil jij jouw game pc laten samenstellen? Als je er zelf niet helemaal uitkomt met het samenstellen van je game pc, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zitten namelijk iedere werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden over je nieuwe game pc. Als je wel graag een custom game pc wilt maar niet weet waar je moet beginnen, dan kun je altijd gewoon zeggen wat je budget voor je game pc is. Onze klantenservice zal dan voor jou gaan kijken wat haalbaar is om je nieuwe game pc te realiseren.

Ultimate Gaming Experience
2018 Arctic Gaming
All Rights Reserved4 Adidas Kopen Hockeyschoen Roodblauw Bij Hockey Srs Online nv0ym8wNO
Dames Nike Shop Amp; Kopen Store Sneaker Bruut Sneakers Online Bn0tcdwx 0nNm8wv
"De ultieme game ervaring gaat veel verder dan de game!"
Arctic Gaming Hoolstraat 4A - 6191TX Beek Kamer van Koophandel - 58096353 | Btw-nummer - NL8528.72.082.B01 Onderdeel van Azerty
Arctic Gaming ( Arctic Secrets ) | Op al onze informatie, diensten en producten die worden aangeboden op deze site of andere kanalen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Heather Nike Fitness Wit Unisex Moire Wolf Volwassenen Schoenen 2 zSUVjLpGqM
zopim